X
Kardemir WhatsApp
Kardemir Çelik Sanayi A.Ş. ye ulaştığınız için teşekkür ederiz. Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?
İş başvurularınızı https://kar-demir.com.tr/tr/is-basvuru adresinden yapabilirsiniz.

Eşitkenar Köşebent Demiri Nedir?

18/01/2023

Eşitkenar Köşebent Demiri Nedir? Kullanım Özellikleri Nelerdir?

Çelik konstrüksiyonların doğru ve düzgün bir biçimde birleşmesini sağlayabilmek adına kullanılan eşitkenar köşebent ürünleri L şeklinde görülür. Eşitkenar köşebent ürünü bağlantıların sağlanabilmesi, parçaların birbirine olan desteklerin daha güçlü olabilmesi için kullanılır. Takviye, destek ve kirişler için idealdir ve kesilmesi, kaynaklanması, işlenmesi kolaydır. Birçok farklı ölçüde imal edilebilmektedir. Genellikle çelik konstrüksiyon yapılan ana taşıyıcıların bağlantılarını gerçekleştirme görevini üstlenen ürünlerdir. Köşebent demiri çeşitli kuvvet taşıyan bileşenleri oluşturmak için kullanılabilir ve ayrıca kuvvet taşıyan bileşenler arasındaki bağlantı olarak da kullanılabilir. Biz de Kar-demir olarak aylık 10.000 ton köşebent üretimimiz mevcuttur.

 

            

                

 

 

Peki bu üretilen köşebentler nerelerde kullanılır?

Eşitkenar köşebent demirinin kullanım alanları ;

Köşebent demiri, Enerji nakil hatlarında ( elektrik direkleri) , makine imalatında, dekoratif ve süs uygulamalarında, raflarda, çelik yapısal binalarda ağırlık desteğinden büyük ve küçük kirişlere, zemin kaplamalarına, çerçevelere kadar ve daha birçok yerde kullanılmaktadır.

Köşebent demiri aynı zamanda, çelik kirişler, köprüler, iletim kuleleri, kaldırma ve taşıma makineleri, gemiler, enerji boru hatları ve destekler gibi çeşitli bina yapılarında ve mühendislik yapılarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Kenarları/köşeleri güçlendirmek ve altındaki yapıların hasar görmesini ve aşınmasını önlemeye yardımcı olmak için koruyucu bir dış kenar olarak da kullanılabilir. Köşebent demiri gücü daha da artıran yapıyı stabilize etmeye yardımcı olur.

Ürünümüz hakkında detaylı bilgi edinmek için Eşitkenar köşebent demir ürün sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili detaylı
bilgi almak için