X
Kardemir WhatsApp
Kardemir Çelik Sanayi A.Ş. ye ulaştığınız için teşekkür ederiz. Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?
İş başvurularınızı https://kar-demir.com.tr/tr/is-basvuru adresinden yapabilirsiniz.

BUGÜN 60 BİN TON KÜTÜK DEMİRİ TALEBİ ALDIK

19/01/2023

Bugün Kardemir Çelik Sanayi olarak 60 bin ton Kütük talebi aldık.

Kütük Demiri Nedir ve Kütükten Hangi Ürünler Üretilir?

Kütük demiri hurdadan üretilen ham maddedir. Hurda elektrik ark ocağında eritilerek sıvı hale getirilir.  Alaşımlı hale getirildikten sonra pota ocaklarından kontinü döküm makinelerine aktarılarak çeşitli ebatlarda kare kesitler halinde çelik kütük haline gelir. Çeşitli kalite testlerinden geçtikten sonra çeşitli ebatlarda ticari profiller üretilir.

1.Filmaşin
2.İnşaat demiri
3.Kare demiri
4.Köşebent demiri
5.Lama demir
6.Upn demiri
7.Ipn demiri
8.Ipe demiri
9.T demir
10.Dişli lama
11.İzli lama
12.Yuvarlak demir
13.İzli kare

Kütük demiri yukarıdaki ürünlerinin üretiminin imalatında kullanılmaktadır. Yaşamın her alanında ihtiyaç duyabileceğiniz birçok ürününün yapıtaşı Kardemir Çelik Sanayi ürünlerinden oluşmaktadır.

Örneğin; barınma ihtiyacımızı karşılayan ve güvende olmamızı sağlayan evlerimizin temelinde kullanılan inşaat demiri ürünü en çok tercih edilen demir ürünleri arasında yer almaktadır. İnşaat demiri temelde kütük demirinden üretilmektedir. Üretimi yapılan demirin kalitesi, insan yaşamının kalitesi ile doğru orantılı olmaktadır.

Kütük demiri ürünümüzün yanı sıra Eşitkenar Köşebent Demiri ürünümüz hakkında hazırlamış olduğumuz blog yazımızı inceleyebilirsiniz.

  

Ürünlerimizle ilgili detaylı
bilgi almak için